LJ. MOSTE, STELETOVA ULICA


Več informacij ali ogled
190.000,00 EUR
Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Stanovanje
Tip: 2-sobno
Lokacija: LJ-mesto, LJ-Moste
Velikost: 42.5 m2
Nadstropje: 3/4
Leto: zgrajeno leta 1977
adaptirano l. 2019
Energ. razred: D (60 - 105 kWh/m2a)

42,5 m², 2-sobno, zgrajeno l. 1977, adaptirano l. 2019, 3/4 nad., Prodamo 2 sobno stanovanje, v urejenm bloku Štepanjskega naselja. Stanovanje je sestavljeno iz: dnevne sobe, spalnice oz. otroške sobe, prostorne kuhinje z jedilnico, kopalnice in hodnika. Stanovanje ima tudi klimatsko napravo. Pripada tudi shramba v kletnih prostorih. Neto tlorisna površina dela stavbe 42,5 m². Stanovanje nima BALKONA niti DVIGALA, prodamo. Cena: 190.000,00 EUR

Prodamo 2 sobno stanovanje, v urejenm bloku Štepanjskega naselja. Stanovanje je sestavljeno iz: dnevne sobe, spalnice oz. otroške sobe, prostorne kuhinje z jedilnico, kopalnice in hodnika. Stanovanje ima tudi klimatsko napravo. Pripada tudi shramba v kletnih prostorih.

V stanovanju so bila leta 2019 menjana vsa okna, montirana so bila protivlomna vhodna vrata, postavljena je bila nova kuhinja ter kupljena vsa stanovanjska oprema. Oprema po dogovoru s kupcem lahko ostane v stanovanju.

Stanovanje se nahaja na odlični in vsemu dostopni lokaciji. Za blokom je avtobusna postaja, v neposredni bližini pa je več trgovin, Petrol, pošta, šola in vrtec. V bližini so tudi športni centri (squash center, plezalni center, fitnes, baseball igrišče) in Golovec za vse ljubitelje narave. Hiter dostop do AC.

Pred blokom je brezplačni parking, prav tako pa tudi parkirna hiša kjer se lahko najame pokrito parkirno mesto.

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.Zaposlimo nepremičninskega posrednika   Priporočite nas vašemu prijatelju  

Vpis ponudbe

Vključitev v našo ponudbo pomeni pomembno prednost, saj boste s tem vključeni v aktivno iskanje kupcev ali najemnikov za vašo nepremičnino.

Vpis nepremičnine  

Novice

02.03.2023 Čas je, da tudi v svojem domu zadihate (boljši zrak) s polnimi pljuči.

15.04.2022

11.08.2020 Temeljna obrestna mera (mesečna in letna) za mesec avgust 2020.

15.06.2020 Poročilo z novinarske konference v Arboretumu Volčji potok.


Zavarovanje odgovornosti

Zavarovanje odgovornosti

Nepremičninska družba ima zavarovano odgovornost za škodo v skladu z določili Zakona o nepremičninskem posredovanju


Vaše vprašanje

Imate vprašanje, potrebujete pomoč na področju posredovanja nepremičnin?

Pošljite nam svoje vprašanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poskusili odgovoriti.

Pošlji vprašanje